Nyårsafton!

♥Idag ska jag till Sara. Det ska bli roligt! Fast ändå inte. För att mamma ska vara ensam hemma hela kvällen. o det vill inte jag! Det skulle va mysigt att vara hemma ensam hela dan oxå! Men jag hade lovat Sara att vara med henne idag! Det känns som att jag sviker mamma! O det vill jag verkligen inte!
¡Adiós!
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Onsdag

I onsdags så var jag o mams o Lexie på bio. Vi åkte till heron city o tittade på förtrollad! Den var jätte bra. Patrick Demsey o Amy Adams spelar huvudrollerna. Det var därför mams gillade den. Hon e typ kär i Patrick Dempsey! Men den här musen hette Pip o den var så söt. Den kunde inte prata o skulle berätta en sak. så den spelade teater i stället! Den var jätte söt!

Spice Girls

Spice Girls har ju haft sin comeback nu! Dom har ju en låt som e typ ganska ny som heter Headlines. Jag tycker mer om den här låten! Fast den är ju ganska gammal. Wannabe heter låten!

Film

Nu är jag hemma hos mams. Jag o Lexie ska snart gå o hyra film. vi ska ha myskväll idag. På nyår ska jag vara hemma hos Sara. ska bli hur kul som helst! Fast kanske bara. eftersom mams kanske ska va själv o det vill jag ju inte så jag kanske e hemma själv med mams. men det är ju oxå hur mysigt som helst.

Julklappar

idag va vi i farsta med paps. när vi kom hem så gav vi julklappar till varann. jag fick presentkort på stadium på 250 kr o presentkort på hela farsta centrum på 500 kronor! Sen fick jag såna här typ ram. jätte fint! o sen strumpor o biljett til att se bounce. örhängen mm. Det ska bli jätte roligt att titta på Bounce! Tack så hemskt mycket för alla jätte fina julklappar! Jag är jätte glad för alla julklappar! Ska gå o äta nu.

JULAFTON

Igår så orkade jag inte skriva. Jag har fått mkt fint! Typ bästa julen någonsin! Jag har fått present kort på farsta centrum o att jag o Lexie ska åka till stan med morfar för att köpa en tröja o äta på resturang.kläder o fina smycken. en bok o mysiga strumpor! en spegel o mkt mer fint! Vi va hemma hos Anna o Thea. Det var jätte trevligt.image4Här är våran lilla mysiga julgran

image5 När vi va på väg till Anna. Mamma va så söt

image6  Jag o Lexie fixade våra naglar lite grann!

image7 Min chocklad ren o min julmust

image8  Min o Lexies chockladrenar

image9  Jag o Thea pysslade lite i hennes rum. Hon e så söt!

RSS 2.0